}); Φροντίδα Για Τον Άντρα - Modern Greek Woman

Φροντίδα Για Τον Άντρα

Οι γυναίκες είναι οι πρωταρχικοί χρήστες προϊόντων του δέρματος. Σκέπτονται πιο πολύ για την εμφάνισή τους απ’ ότι οι άντρες. Αυτή η τάση αλλάζει όλο και περισσότερο. Οι άντρες ενδιαφέρονται για τη σωστή περιποίηση και φροντίδα του δέρματος και ενημερώνονται για θέματα υγείας. H ομορφιά και η λάμψη ενός υγιής δέρματος δεν είναι προνόμιο των γυναικών.

ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Κάποιες διαφορές ανάμεσα στο αντρικό δέρμα με το δέρμα της γυναίκας.

Το δέρμα του άντρα παράγει περισσότερο σμήγμα στη διάρκεια της ζωής του, απ’ ότι το δέρμα της γυναίκας. Έτσι οι άντρες τείνουν να είναι πιο ευάλωτοι στις καταστάσεις ακμής. Ιδρώνουν περισσότερο από ότι οι γυναίκες. Επίσης το δέρμα του άντρα τείνει να είναι πιο όξινο, πιο τραχύ και πιο παχύ από το γυναικείο δέρμα.

Ποιες είναι οι αντρικές ανάγκες;

Οι άντρες χρειάζεται να νοιάζονται για το δέρμα τους όχι λιγότερο από τις γυναίκες. Ιδιαίτερα, αυτοί που δουλεύουν κάτω από σκληρές συνθήκες. Τείνουν να βρωμίζονται περισσότερο από τις γυναίκες λόγω της έκθεσης σε λιπαντικά και λάδια στο χώρο εργασίας και μεγαλύτερη έκθεση στη μόλυνση γιατί δεν έχουν το φράγμα προστασίας του μακιγιάζ που έχουν οι γυναίκες.

Το ξύρισμα αυτομάτως απολεπίζει (απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα) και έτσι δεν υπάρχει ανάγκη για προϊόν απολέπισης. Η ίδια η πράξη όμως προκαλεί ερεθισμό. Όταν υπάρχει ακμή, το ξύρισμα μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή.

Ο άντρας δεν έχει συνηθίσει να νοιάζεται για το δέρμα του. Η τυπική φροντίδα για τον άντρα είναι να πλένει το πρόσωπο του με μια πλάκα σαπουνιού, να βάζει την σαπουνάδα της ξυριστικής κρέμας, να ξυρίζετε γρήγορα, να αφαιρεί την κρέμα και μετά να βάζει μια ξυριστική λοσιόν με οινόπνευμα. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑ.

ΑΝΤΡΑΣ ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ

Ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς:

1. Χρησιμοποιήστε ένα ξυραφάκι που ρυθμίζετε χαμηλά για να προλάβει το γδάρσιμο, ιδίως σε ευαίσθητες περιοχές, όπως ο λαιμός και το πιγούνι. Σε άλλες περιοχές, όπως οι παρειές μπορεί να ρυθμιστεί σε υψηλότερο βαθμό.


2. Αγοράστε ένα αφρό ξυρίσματος που δεν χρειάζεται βουρτσάκι. Οι αφροί ξυρίσματος είναι μη ερεθιστικοί, μαλακώνουν τα γένια, απαλύνουν το δέρμα, και ορισμένες μάρκες είναι ελαφρώς αντισηπτικές.

3. Οι άντρες μπορούν να διαλέξουν μια τονωτική η στυπτική λοσιόν για μετά το ξύρισμα. Μια λοσιόν με άρωμα μπορεί να ερεθίσει το δέρμα. Όταν το δέρμα μετά το ξύρισμα είναι ξηρό, ευαίσθητο και σας «τραβάει» μια ενυδατική λοσιόν είναι ότι καλύτερο. Ορισμένοι άντρες απολαμβάνουν τις πούδρες ταλκ για μετά το ξύρισμα, οι οποίες απαλύνουν το δέρμα και μειώνουν την υπερβολική γυαλάδα.

ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ

Πολλές είναι οι εταιρίες καλλυντικών που ειδικεύονται για το αντρικό δέρμα. Καθαριστικά, αντιρυτιδικές και ενυδατικές λοσιόν, είναι τόσο σπουδαίες για την φροντίδα του δέρματος του άντρα όσο και για τις γυναίκες.

Ο αισθητικός μπορεί να προσφέρει στους άντρες πελάτες τις ίδιες πλήρεις υπηρεσίες που προσφέρουν στις γυναίκες. Καθαρισμός του δέρματος,  θεραπεία ακμής, θεραπείες για ουλές, ενυδάτωση, αντιρυτιδικές θεραπείες, αποτρίχωση κ.τ.λ.


Τα ινστιτούτα δεν είναι μόνο για γυναίκες, το περιβάλλον και γενικά η ατμόσφαιρα είναι και για τα δυο φύλα. Είναι έτσι διακοσμημένα για να μην τρομοκρατούνται οι άντρες πελάτες. Υπάρχουν ιδιαίτερα δωμάτια για τέτοιες περιπτώσεις. Επωφεληθείτε και επισκεφτείτε ένα SPA! Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και θα με θυμηθείτε!
Φροντίδα Για Τον Άντρα Φροντίδα Για Τον Άντρα Reviewed by Modern Greek Woman on Ιουλίου 13, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Blogger.